Auto

Bromfiets

Motor

Taxi

Vrachtwagen

Bus

Heftruck

Welkom

Welkom bij Creemers-Belfort, de meest complete verkeersschool van Maastricht en omstreken. Al meer dan 70 jaar (sinds 1945) verzorgen wij een groot aantal rijopleidingen in de regio Maastricht/Heuvelland.

Klik hier om onze historie te bekijken!


Door de jaren heen zijn we tot een begrip uitgegroeid in de regio Maastricht/Heuvelland. Als een van de weinige verkeersscholen zijn we in het bezit van een eigen modern leslokaal, waar we diverse theorie cursussen en chauffeurs-opleidingen geven! U kunt bij ons terecht voor een groot aantal verschillende rijopleidingen. Natuurlijk kunnen wij ook lessen verzorgen in andere talen zoals bijvoorbeeld Engels, Frans en Duits.

Al onze instructeurs hebben al jaren ervaring in rijopleidingen; dit is te merken aan de tevredenheid van onze cursisten en de kwaliteit van onze lessen!

Bent u op zoek naar een verkeersschool en kiest u voor kwaliteit, neem dan contact met ons op! U kunt ons bellen of hier een bericht achter laten!


DigiD

Heb je een DigiD-code, dan kun je onze rijschool machtigen bij het CBR. Ons rijschoolnummer is 6740R8, klik op CBR. Heb je geen DigiD-code, vraag er dan een aan. Klik hier om naar de website van DigiD te gaan.